loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image 0

Vacature automonteur

Bij Dusa Import USA Cars hebben we een Vacature voor een ervaren monteur, geweldige voordelen en een dynamisch team.

Wij zijn gespecialiseerd in Amerikaanse pick-ups, welkom bij het team! DUSA Import USA Cars houdt zich bezig met de verkoop van nieuwe en gebruikte Amerikaanse auto’s met name pick ups van Dodge en Ford en daarnaast af en toe exotische auto’s. Tevens verrichten wij onderhoud en reparaties aan de voertuigen. Dusa Import USA ars is een universeel RDW-erkend bedrijf.

In deze functie als automonteur werk je samen met een gezellig en ervaren team. Je voert zelfstandig de onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast ben je stressbestendig en is het uitvoeren van diverse (adhoc) zaken voor jou geen probleem. Ook zie je het werk liggen dat moet gebeuren en pak je dit volledig zelfstandig op.

Image 0

quote.svg Verwachtingen en taken

-Klantvriendelijke instelling en goed onder tijdsdruk kunnen werken
-Flexibel in werktijden
-Enige jaren ervaring in soortgelijke functie en branche
-Fulltime beschikbaarheid

-Je voert het volledige takenpakken van een autotechnicus uit
-Het zoeken en oplossen van storingen
-Het verrichten van kleine en grote reparaties
-Je focus ligt op het sleutelen en in de werkplaats bezig zijn, met een leuk team


Voor deze vacature geldt

Je hebt affiniteit met Amerikaanse auto's en pick-up’s en we kunnen jou een echte autotechnicus noemen. Kwaliteit staat bij ons en jou hoog in het vaandel. Je werkt serieus, neemt je verantwoordelijkheid en communiceert open met de overige medewerkers. Je bent een ervaren technisch specialist met aantoonbare papieren en je hebt ervaring als monteur. Tevens ben je iemand die van aanpakken weet, goed het overzicht behoud in stressvolle situaties en je mannetje weet te staan. Verder ben je betrokken, een teamspeler, gedreven, flexibel, proactief en in het bezit van rijbewijs B.


Ons aanbod

Wij bieden je een leuke baan in een dynamisch, soms hectisch, informeel bedrijf met nieuwe kansen. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.


Sollicitatie

Graag ontvangen we per mail info@dusa.nl jouw CV voorzien van korte motivatie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Voor vragen en inlichtingen kan je contact opnemen met dhr. M. Wolfs via 020-410 90 90.

Interesse in deze vacature?

CV upload (Max. 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website