Verkoopleider

Vacature Verkoopleider

Kom bij het team

Bij Dusa Import USA Cars hebben we een Vacature voor een Verkoopleider, geweldige voordelen en een dynamisch team. Wij zijn gespecialiseerd in Amerikaanse pick-ups, welkom bij het team!

 DUSA Import USA Cars houdt zich bezig met de verkoop van nieuwe en gebruikte Amerikaanse auto’s met name pick ups van Dodge en Ford en daarnaast af en toe exotische auto’s. Tevens verrichten wij onderhoud en reparaties aan de voertuigen. Dusa Import USA ars is een universeel RDW-erkend bedrijf.

Wij zoeken een ervaren verkoopleider

In deze functie als automonteur werk je samen met een gezellig en ervaren team. Je voert zelfstandig de onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast ben je stressbestendig en is het uitvoeren van diverse (adhoc) zaken voor jou geen probleem. Ook zie je het werk liggen dat moet gebeuren en pak je dit volledig zelfstandig op.

Voor deze functie geldt

Als Verkoopleider ben jij de gehele dag bezig met de verkoopactiviteiten, het motiveren van jouw team en het zorgen voor een unieke en optimale klantbeleving.
Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van 3 tot 4 verkopers, verdeelt de leads, bespreekt de openstaande offertes, proefritten en afleveringen en zorgt ervoor dat iedereen weet wat er op de planning staat. Tijdens de dag ondersteun je de verkopers bij vragen of problemen. Jij bent hun coach, weet goed leiding te geven en zorgt dat de positieve teamspirit erin wordt gehouden! Ook houd je de kosten (bijvoorbeeld de garantie- en opknapkosten) in de gaten. Natuurlijk is deze rol niet alleen leidinggeven; je gaat, deels, ook operationeel als verkoper aan de slag! Zo begeleidt je klanten van het offerte- tot afleverstadium en brengt advies uit over financieringen, verzekeringen en leasing. JIJ bent dan ook een van de belangrijkste schakels om het merk verder uit te bouwen en zorgt altijd voor een uiterst tevreden klant!

Wat verwachten we van jou

Jij hebt de capaciteiten om een team van verkopers te motiveren, aan te sturen en leiding te geven. Je kan structuur brengen op de werkvloer en bent detail gericht. Daarnaast heb je ervaring in de verkoop van personen- en bedrijfswagens. Verder beschik je over MBO of HBO werk- en denkniveau. Tenslotte heb je een sterk analytisch denkvermogen en cijfermatig inzicht, ben je taak- en resultaatgericht en heb je een goede commerciële instelling. Het is verder van belang dat je verstand hebt van digitale verkoop en goed om kan gaan met een computer.

Wat kan je van ons verwachten

Werken bij Dusa is uitdagend en naast een goed salaris ontvang je ook 24 vakantiedagen, vakantietoeslag, (wisselende) auto van de zaak en een goed pensioen.
Bij DUSA vindt men het erg belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen en dat jullie ook het beste uit elkaar halen. Daarom zijn er ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen, waardoor jij én jouw team elke dag een beetje beter worden. Bij Dusa ontbreekt het je dus aan niets; een zeer moderne werkomgeving en werkuitrusting, enthousiaste collega’s, dynamische werksfeer en diverse mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Dusa vertegenwoordigt de merken Ram, Ford, GMC, Chevrolet Bedrijfswagens en natuurlijk onze zeer bijzondere collectie exotische auto’s . Een mooi portfolio als je het de medewerkers vraagt.

Sollicitatie

Graag ontvangen we per mail info@dusa.nl jouw CV voorzien van korte motivatie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Voor vragen en inlichtingen kan je contact opnemen met dhr. M. Wolfs via 020-410 90 90.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.