Magazijnmeester

Vacature Magazijnmeester

Kom bij het team

DUSA Import USA Cars te Amsterdam bestaat ruim 30 jaar in Amsterdam Osdorp en is op dit moment marktleider in de verkoop van nieuwe Dodge RAM pick ups en Raptors. DUSA Import USA Cars houdt zich bezig met de verkoop van nieuwe en gebruikte Amerikaanse auto’s met name pick ups van Dodge en Ford en daarnaast af en toe exotische auto’s. Tevens verrichten wij onderhoud en reparaties aan de voertuigen. Dusa Import USA ars is een universeel RDW-erkend bedrijf.

Functieomschrijving

Je beschikt over een frisse kijk op optimale dienstverlening en ziet het als je taak het de klanten optimaal naar de zin te maken. Je draagt als schakel tussen de klant en de werkplaats bij aan het succes van de werkplaats. Je sleutelt niet. Wel heb je een technische achtergrond, technische opleiding of affiniteit met techniek. Je hebt ook een goed ontwikkeld gevoel voor commercie. Belangrijk is dat je snel in de systemen kunt schakelen, je bent handig met een pc en de gehanteerde systemen. Je vindt de pc geen belemmering, maar een handig gereedschap om stel te kunnen werken. 

Functie-eisen

Werkzaamheden

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie

Graag ontvangen we per mail info@dusa.nl jouw CV voorzien van korte motivatie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Voor vragen en inlichtingen kan je contact opnemen met dhr. M. Wolfs via 020-410 90 90.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.