1e Automonteur

Vacature automonteur

Kom bij het team

Bij Dusa Import USA Cars hebben we een Vacature voor een ervaren monteur, geweldige voordelen en een dynamisch team. Wij zijn gespecialiseerd in Amerikaanse pick-ups, welkom bij het team!

 DUSA Import USA Cars houdt zich bezig met de verkoop van nieuwe en gebruikte Amerikaanse auto’s met name pick ups van Dodge en Ford en daarnaast af en toe exotische auto’s. Tevens verrichten wij onderhoud en reparaties aan de voertuigen. Dusa Import USA ars is een universeel RDW-erkend bedrijf.

Wij zoeken een ervaren monteur

In deze functie als automonteur werk je samen met een gezellig en ervaren team. Je voert zelfstandig de onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast ben je stressbestendig en is het uitvoeren van diverse (adhoc) zaken voor jou geen probleem. Ook zie je het werk liggen dat moet gebeuren en pak je dit volledig zelfstandig op.

Wat we verwachten

Wat u moet doen

Voor deze functie geldt

Je hebt affiniteit met auto’s uit USA en we kunnen jou een echte autotechnicus noemen.
Kwaliteit staat bij ons en jou hoog in het vaandel. Je werkt serieus, neemt je verantwoordelijkheid en communiceert open met de overige medewerkers. Je bent een ervaren technisch specialist met aantoonbare papieren en je hebt ervaring als monteur. Tevens ben je iemand die van aanpakken weet, goed het overzicht behoud in stressvolle situaties en je mannetje weet te staan. Verder ben je betrokken, een teamspeler, gedreven, flexibel, proactief en in het bezit van rijbewijs B. 

Ons aanbod

Wij bieden je een leuke baan in een dynamisch, soms hectisch, informeel bedrijf met nieuwe kansen. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.

Sollicitatie

Graag ontvangen we per mail info@dusa.nl jouw CV voorzien van korte motivatie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Voor vragen en inlichtingen kan je contact opnemen met dhr. M. Wolfs via 020-410 90 90.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.