loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image 0

Over Dusa

DUSA Import USA CARS in Amsterdam is al sinds 1988 DE specialist in het importeren van Amerikaanse auto’s en pick-up trucks. Zij brachten als eerste een heel nieuw segment op de Nederlandse autowegen. Waar het begon met het importeren van een full-size pick-up trucks is DUSA Import USA Cars inmiddels uitgegroeid tot DE grote specialist op het gebied van Amerikaanse auto’s, pick-up trucks zoals Dodge RAM trucks, Ford USA trucks en Toyota Tundra trucks (met dé grootste voorraad van Europa) en diverse bijzondere exotische auto's uit het allerhoogste segment (zoals o.a. Rolls-Royce en Lamborghini).

 

Functieomschrijving

Adem jij liefde voor USA auto’s en pick-up trucks en zit het verkopen je in het bloed? Ga je graag met mensen om, ben je commercieel en resultaatgericht ingesteld? En kan je daarnaast jouw verkooptalent aantonen met een goed trackrecord? Dan is deze baan als Autoverkoper zeker wat voor jou

Herken je jezelf in de volgende punten:
- Je hebt een zeer uitgebreide interesse in auto’s (USA).
- Je haalt een ‘kick’ uit iedere verkoop.
- Je werkt graag in een team.
- Je staat midden in het leven.
- Minimaal MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring.
- Bij voorkeur 2 jaar ervaring in een commerciële functie.
- Ervaring en affiniteit met het werken met computers.
- Handig met socialmedia

Image 0

quote.svg Arbeidsvoorwaarden

-Een afwisselende baan binnen een jonge en dynamische organisatie
-Een open en informele werksfeer waar ruimte voor initiatieven vanzelfsprekend is
-Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Werken bij Dusa

 

Werken bij DUSA is uitdagend en naast een goed salaris ontvang je ook 24 vakantiedagen, vakantietoeslag en een goed pensioen. Bij DUSA vindt men het erg belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen en dat jullie ook het beste uit elkaar halen. Daarom zijn er ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen, waardoor jij én jouw team elke dag een beetje beter worden. Bij Dusa ontbreekt het je dus aan niets; een zeer moderne werkomgeving en werkuitrusting, enthousiaste collega’s, dynamische werksfeer en diverse mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Dusa vertegenwoordigt de merken Ram, Ford, GMC, Chevrolet Bedrijfswagens en natuurlijk onze zeer bijzondere collectie exotische auto’s. Een mooi portfolio als je het de medewerkers vraagt.
Sollicitatie

Graag ontvangen we per mail mw@dusa.nl jouw CV voorzien van korte motivatie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Voor vragen en inlichtingen kan je contact opnemen met dhr. M. Wolfs via 020-410 90 90.

liciteren.

Interesse in deze vacature?

CV upload (Max. 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website