Onderhoud & service

Onderhoud & service

Je Amerikaanse auto of pick-up truck in goede handen

Of je nu voor een defect aan je Amerikaanse auto of pick-up truck komt, een nieuw onderdeel of juist een onderhoudsbeurt; bij de gespecialiseerde werkplaats van DUSA Import USA Cars kun je altijd terecht. Met zorg en full-service aan diverse Amerikaanse automerken is je auto of pick-up truck in goede handen bij ons gediplomeerde personeel. Onze monteurs zorgen er altijd voor dat elke nieuwe en gebruikte Amerikaanse auto of pick-up truck perfect wordt afgeleverd en onderhouden.

Specialisten

Onze monteurs zijn stuk voor stuk USA-Car specialisten en gaan hiervoor regelmatig naar technische cursussen. Zij beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur en hebben een eigen hot line met de verschillende fabrikanten voor feedback. Zij hebben de hoogste erkenning gekregen van de General Motors fabrieken dat het predicaat van Official Hummer Cadillac Corvette Service Center aan de monteurs heeft uitgereikt.

Schade en onderdelenbeheer

Het oplossen en repareren van schades is ook een specialisatie van onze werkplaats. De schadeafdeling werkt altijd volgens de voorschriften van de fabrikanten. De afdeling onderdelen kan ieder gewenst onderdeel of accessoire snel in Europa of Amerika vinden mits het al geen deel uitmaakt van onze ruime voorraad.

Customising

De monteurs op de werkplaats werken niet alleen aan de auto’s, maar het sleutelen aan de Amerikaanse auto’s is ook een hobby. De monteurs individualiseren graag je voertuig met een Custom Paint Job, bodykits, bijzondere onderdelen en andere pimp-zaken. Opvoeren, uitbouwen of verfraaien, het kan ze niet gek genoeg zijn. Bovendien kunnen onze monteurs uw Amerikaanse auto beveiligen en voorzien van communicatiemiddelen, TFT schermen of de nodige extra basspower. Uiteraard zijn onze monteurs SCM opgeleid waar het de beveiligingssystemen betreft.

De werkplaats van DUSA Import USA Cars

Tot 100% financiering

Tot 100% financiering

Lage maandlasten

Recht op terugvordering van BTW

Een afspraak maken of informatie aanvragen?

In onze werkplaats staan wij altijd voor je klaar. Meer informatie of een afspraak met onze werkplaats? Bel dan direct: 020-4109090.

VRAAG EEN GRATIS PROEFRIT AAN!

Ons toegewijde team zal u helpen met betrekking tot alle gebieden, vriendelijk, attent en professioneel voor al uw behoeften.