Import

Import

Directe Import, Beste Prijsgarantie

"Door directe import uit Amerika garanderen we de allerbeste prijs!"

Hoewel DUSA Import USA Cars meer dan 150 modellen op voorraad heeft is het altijd mogelijk om je Amerikaanse droomauto of pick-up truck te importeren. Een Amerikaanse auto of pick-up truck importeren kan interessant zijn, omdat de speciaal gewenste auto niet of erg lastig te koop is in Nederland. Je wilt graag een bijzondere auto rijden en het liefst voor een scherpe prijs. Het importeren van een auto uit Amerika kent een aantal aandachtpunten die anders zijn ten opzichte van het importeren van een auto uit Europese landen.

Ondanks het feit dat auto’s en pick-up trucks in Amerika zeer scherp geprijsd zijn moet je nog wel rekening houden met diverse bijkomende kosten voordat je je auto of pick-up truck in Nederland voor de deur hebt staan. Naast de aanschafkosten dien je bij invoer in Nederland rekening te houden met de volgende kosten: transportkosten, invoerrechten, BTW en BPM.

Volledig advies en begeleiding bij import

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je volledig adviseren en begeleiden in het maken van de juiste keuze voor jouw Amerikaanse auto of pick up truck. Bovendien wordt je bij DUSA Import USA Cars volledig op de hoogte gehouden van het gehele traject.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het importeren of exporteren van een Amerikaanse wagen? Bel direct met de showroom voor persoonlijk advies: 020-4109090.