Bedrijfshistorie

Bedrijfshistorie

DUSA Imports USA Cars Sinds 1988
bedrijfspand

DUSA Import USA CARS is sinds 1988 dé specialist in het importeren van Amerikaanse auto’s en pick-up trucks. Het bedrijf bracht als eerste een heel nieuw segment op de Nederlandse autowegen. Waar het begon met het importeren van een full-size pick-up trucks is DUSA Import USA Cars uitgegroeid tot dé grote specialist op het gebied van Amerikaanse auto’s en pick-up trucks met dé grootste voorraad van Europa.

 

Mooiste voorraad pick up trucks

 

Vandaag de dag voert DUSA Import USA CARS nog altijd de boventoon als het gaat om het importeren en leveren van de allernieuwste Amerikaanse automodellen. Amerikanen bouwen dagelijks schitterend vormgegeven auto’s en pick up trucks met geavanceerde techniek en altijd voorzien van een luxueuze uitvoering.

Door de explosieve groei en vraag naar Dodge RAM trucks, Ford USA trucks en Toyota Tundra trucks, heeft DUSA Import USA Cars zich volledig gefocust op deze pick-up trucks. Een grote voorraad met diverse modellen en uitvoeringen zorgen ervoor dat u naast een scherpe prijs, de auto ook snel kunt rijden!

Testimonium

Inmiddels mijn derde DODGE RAM 1500, geweldige auto maar zeker fantastisch goed afgeleverd. Goede verkopers stuk voor stuk toppers!

Anna

Mijn eerste auto gekocht bij Dusa. Top geholpen en afspraak is afspraak bij Dusa gisteren de eerste beurt laten doen snel en vakkundig geregeld Top!

Marcel