MENU DUSA

020-4109090

DUSA Import USA Cars

DUSA Import USA Cars is sinds 1988 de specialist in het importeren van Amerikaanse auto's. Het bedrijf kent een rijke historie op het gebied van betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uistekende service. Door onze bedrijfsfilosofie, waarbij persoonlijk contact en goede service centraal staat, vinden onze klanten het prettig om zaken met ons te doen. Met ons ruime assortiment aan Amerikaanse modellen zijn wij in staat u optimaal van dienst te zijn.

DUSA Import USA Cars bracht als eerste een heel nieuw segment op de Nederlandse autowegen. Waar het begon met het importeren van een full-size pick-up is DUSA import USA Cars uitgegroeid tot een grote specialist op het gebied van Amerikaanse auto's met de grootste voorraad van Nederland.

Mooiste voorraad

Vandaag de dag voert DUSA Import USA Cars nog altijd de boventoon als het gaat om het leveren van de allernieuwste Amerikaanse automodellen. Amerikanen bouwen dagelijks schitterend vormgegeven auto's met geavanceerde techniek. Deze wagens zijn altijd voorzien van een luxueuze uitvoering.

Door de explosieve groei en vraag naar de Dodge Ram Truck, heeft DUSA Import USA Cars zich volledig gefocust op deze auto. Een goede voorraad met diverse modellen en uitvoeringen zorgen ervoor dat u naast een scherpe prijs, de auto ook snel kunt rijden!

Onderhoud

De monteurs van DUSA Import USA Cars zorgen er altijd voor dat elke nieuwe en gebruikte auto perfect wordt afgeleverd en onderhouden.

Tot ziens bij,

DUSA Import USA Cars
Keurenplein 9
1069 CD Amsterdam - Osdorp

Tel: 020-4109090
Mail: info@dusa.nl