MENU DUSA

020-4109090

Import/Export

Hoewel DUSA Import USA Cars meer dan 100 modellen op voorraad heeft is het altijd mogelijk om uw Amerikaanse droomauto te importeren. Een Amerikaanse auto importeren kan natuurlijk interssant zijn, omdat uw speciaal gewenste auto niet of erg lastig in Nederland te koop is. U wilt graag een bijzondere auto rijden en het liefst voor een scherpe prijs. Het importeren van een auto uit Amerika kent een aantal aandachtpunten die anders zijn ten opzichte van importeren van een auto uit Europese landen. Ondanks het feit dat auto's in Amerika zeer scherp geprijsd zijn moet u nog wel rekening houden met diverse bijkomende kosten voordat u uw auto in Nederland voor de deur heeft staan. Naast de aanschafkosten dient u bij invoer in Nederland rekening te houden met de volgende kosten: transportkosten, invoerrechten, BTW en BPM.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig adviseren en begeleiden in het maken van de juiste keuze voor uw Amerikaanse auto. Bovendien wordt u bij DUSA Import USA Cars volledig op de hoogte gehouden van het gehele traject.

Meer informatie over het importeren of exporteren van een Amerikaanse wagen? Bel direct met de showroom voor persoonlijk advies. Telefoon: 020-4109090